Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε ότι ο έλεγχος του ρυθμού και η εξουδετέρωση των επιθετικών ατού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι τα «κλειδιά» για την νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ρωσική ομάδα για την 7η αγωνιστική του ΤΟP-16 της Euroleague.

Η αναμέτρηση των δύο αντιπάλων θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 21.45 το βράδυ!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Μόσχα: «Σίγουρα έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Παίζουμε με την καλύτερη επίθεση του TOP-16. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και θα πρέπει να εξουδετερώσουμε και το σκοράρισμα και τη δημιουργία τους. Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός του παιχνιδιού. Πρέπει να βρούμε τα αδύνατα σημεία τους και να τα χτυπήσουμε»..)


Και πρόσθεσε:«Δεν αλλάζει ότι έχει αλλάξει γήπεδο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίζει καλά και εντός και εκτός έδρας και σε οποιοδήποτε γήπεδο και εάν αγωνίζεται. Οπότε δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι αυτό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα σχόλια του τεχνικού των Ρώσων Δημήτρη Ιτούδη για το «σκληρό» παιχνίδι του Ολυμπιακού λέγοντας: «Δεν με απασχολεί καθόλου».