Το… μυαλό του φαίνεται ότι έχασε γνωστός Έλληνας αθλητής που ανέβηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων: όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, ξέχασε το μετάλλιο σε ταξί!

«Θα σου πω μια ιστορία μικρή και ωραία… Ο Πύρρος, όταν πήρε το πρώτο χρυσό μετάλλιο, πήρε ένα ταξί να πάει να βρει κάποιους φίλους του και ξέχασε το μετάλλιο μέσα στο ταξί. Το ολυμπιακό μετάλλιο, που είχαμε να πάρουμε 80 χρόνια, το ξέχασε μέσα στο ταξί!», είπε, στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα», ο Χρήστος Ιακώβου, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών, ο οποίος άφησε ιστορία, όχι μόνο με τις επιτυχίες των αθλητών του, αλλά και με τη φράση «κάτσε κάτω από τη μπάρα» που τους φώναζε!

ceb4ceaecebcceb1cf822.jpg

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, το 1992 και, ευτυχώς, είχε αίσιο τέλος: «μας ειδοποιεί ο Πύρρος ότι έχασε το μετάλλιο. Εμείς τρελαθήκαμε, ήμασταν σε μια ταβέρνα και πίναμε κρασάκι και λέμε “θα το βρει κάποιος και θα το κλέψει. Πάει το ολυμπιακό μετάλλιο”. Αλλά το βρήκε ο ταξιτζής και το πήγε στην αστυνομία και μας ειδοποίησε μετά ο Πύρρος ότι βρέθηκε»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Χρήστος Ιακώβου