Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο χωριό Ταξιάρχης στην Εύβοια, η είδηση του θανάτου του 31χρονου, Νίκου Κάντια.

Ο άτυχος άνδρας «αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας εδώ και πολλά χρόνια στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕ Ταξιάρχης, ενώ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με το EviaZoom, o 31χρονος ήταν άρρωστος με ίωση πριν συμβεί το μοιραίο, και τις τελευταίες ημέρες δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι του, το οποίο επισκέφθηκε και ιδιώτης γιατρός για να τον εξετάσει.

Δυστυχώς, το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Κάντιας απεβίωσε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη και, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Την Τρίτη συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ταξιάρχη, προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο.

Η συλλυπητήρια επιστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Ταξιάρχη προς την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού:

«Τα μέλη της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. ΤΑΞΙΑΡΧΗ εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας Νικόλαου Κάντια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του. Αυτές τις δύσκολες ώρες το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στην οικογένεια είναι κουράγιο και δύναμη.

Εκφράζουμε ιδιαιτέρως τη συμπαράστασή μας στον πατέρα του, Ηλία Κάντια, που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του σωματείου μας, το οποίο επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος, προσφέροντας τα μέγιστα. Ο Νίκος Κάντιας αγωνίστηκε για το σωματείο μας από τα παιδικά του χρόνια, στελεχώνοντας τη θέση του ��ερματοφύλακα στην παιδική, εφηβική και ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα.

Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένειά του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του.
Καλό ταξίδι, Νίκο».