Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πήρε μία απολαυστική συνέντευξη από τον… εαυτό του στο Facebook, λέγοντας πως έχει μεγάλη δίψα ακόμη για ποδόσφαιρο και γι’ αυτό άλλωστε ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να παίζει σε μεγάλα ντέρμπι, όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Βούλγαρος επιθετικός χαρακτήρισε «ανοησίες» τα περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, ενώ παραδέχθηκε το μεγάλο λάθος του να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο ματς του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, στον... Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:

- Γεια, πως είσαι…
«Είμαι καλά, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και δέχθηκα κόκκινη».

- Πιστεύεις πως ήταν κόκκινη κάρτα;
«Ναι. Ο παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε και με απέτρεπε από το να πάρω καλύτερη θέση στην περιοχή, με αποτέλεσμα αυτό να με εκνευρίσει και να με κάνει να τον χτυπήσω».

- Αλλά, δεν υπάρχει λόγος να χτυπήσεις κάποιον! Αρκετοί ποδοσφαιριστές εκνευρίζονται κατά τη διάρκεια των αγώνων.
«Ναι είναι αλήθεια. Γι’ αυτό θα το πω ξανά, το συμβάν αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο, αλλά ο καθένας μπορεί να χάσει την ισορροπία του και να κάνει κάτι ανόητο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα».

- Γιατί είσαι τόσο νευρικός και εκνευρισμένος;
«Για το γεγονός πως παρακολουθούσα το παιχνίδι και έβλεπα πως η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη ομάδα, αλλά κατάφερε να σκοράρει. Επειδή δεν αγωνιζόμουν και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Ήταν ένα ντέρμπι και ήρθα εδώ για να παίξω σε τέτοιου είδους ματς, όπου με την ποιότητα και την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και όχι να μένω στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα. Αλλά, συνέβη το αντίθετο».

- Και είσαι απογοητευμένος από αυτό;
«Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημα είναι πως στην περίπτωση αυτή την… πλήρωσε ένας ποδοσφαιριστής από την άλλη ομάδα. Δεν είμαι από τους παίκτες που ψάχνουν καβγάδες, είναι γνωστό αυτό, αλλά έγινε το αντίθετο αυτή τη φορά και λυπάμαι πολύ».

- Και τώρα;
«Τώρα πρέπει να κουβαλήσω τις συνέπειες των πράξεών μου. Τρεις αγωνιστικές τιμωρία. Και γι’ αυτό λέω συγγνώμη στην ομάδα»!

- Κάποια Μέσα αναφέρουν πως δεν θες να αγωνίζεσαι πια για τον ΠΑΟΚ.
«Γι’ αυτό δίνω σε σένα αυτή τη συνέντευξη και όχι σε κάποιους που λένε ανόητα πράγματα από αυτά… Δεν είναι αλήθεια και με κάτι τέτοια προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ή υπάρχει κόσμος που λέει: “Κοίτα τον, δεν θέλει να παίζει πια και γι’ αυτό δέχθηκε την κόκκινη κάρτα”. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι. Ακόμη απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω. Όταν αυτό δεν συμβαίνει είμαι νευριασμένος και απογοητευμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να νιώθεις χαρά όταν δεν αγωνίζεσαι, ενώ από την άλλη με πληρώνουν καλά χρήματα, με βάση όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, με την ποδοσφαιρική μου ποιότητα, την οποία έχω δείξει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, είμαι απογοητευμένος κι αυτό μπορείτε να το δείτε. Για μένα, εάν το πάθος για ποδόσφαιρο μειωθεί και σταματήσω να είμαι νευριασμένος, σταματήσω να φωνάζω και απλά να στέκομαι στον αγωνιστικό χώρο, τότε σημαίνει πως δεν με απασχολεί ούτε το ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και η ομάδα. Αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου και θα παλεύω για την ομάδα, ακόμη κι εάν δεχθώ και κόκκινη κάρτα κάποια φορά».
ΜΑΜΜΑΜΜ.jpg