Με τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά, το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ένας αναπτήρας βρήκε στο πόδι τον Κουλιμπαλί χωρίς όμως να διακοπεί το ματς και με τον αμυντικό του Πλατανιά να δέχεται και την επίπληξη του Σπάθα!

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κουρελόχαρτο ο ΚΑΠ»

Σκληρή ανακοίνωση με τίτλο «Κουρελόχαρτο ο ΚΑΠ» εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αναφέρεται στο γεγονός ότι ο διαιτητής Σπάθας δεν διέκοψε εις βάρος του Ολυμπιακού τον αγώνα με τον Πλατανιά λόγω ρίψη�� αντικειμένου στο 89'.

Οι «πράσινοι» στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο», σημειώνοντας και τη μη διακοπή του αγώνα με τη Βέροια, όπου υπήρξε ρίψη φωροβολίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Κουρελόχαρτο» ο ΚΑΠ

Μετά τη Βέροια με τη ρίψη φωτοβολίδων από οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν προκάλεσε καν διακοπή του αγώνα, ήρθε το χτύπημα στον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Κουλιμπαλί μετά από ρίψη αναπτήρα από την πλευρά των οπαδών της πειραϊκής ομάδας. Μετά τον Μήτσιο, ο Σπάθας.

Αντί για οριστική διακοπή του αγώνα εις βάρος της ομάδας του Πειραιά, ούτε κα�� προσωρινή διακοπή. Το άρθρο 15 του ΚΑΠ (Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρων) έγινε κουρελόχαρτο. Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα συστηματικά μένουν ατιμώρητοι παράγοντες που συμμετέχουν σε στοιχηματικές απάτες κι άλλα σοβαρά ποινικά και ποδοσφαιρικά παραπτώματα.

Τελικά ο μόνος που τιμωρείται διαρκώς είναι ο Παναθηναϊκός και είναι σαφές ότι γίνονται εργώδεις προσπάθειες για την εξόντωσή του που πέφτουν στο κενό. Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων. Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβε�� δράσεις και τις ευθύνες της».

Ο Κοντονής διέταξε έρευνα για τα γεγονότα στο Πλατανιάς - Ολυμπιακός

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά τη Δευτέρα το βράδυ, μετά την διεξαγωγή έρευνας που διέταξε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

«Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή διερευνώνται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα τεκταινόμενα στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Πλατανιάς – Ολυμπιακός, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υφυπουργείου.