Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με την Ξάνθη (20/01).

Οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης και ανάμεσά τους συνέχισε κανονικά ο Γκάρι Ρο��τρίγκες, ενώ όλο και περισσότερο συμμετέχει ο Ρικάρντο Κόστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και θεραπείες.

Οι υπόλοιποι ήταν οι…άτυχοι της ημέρας καθώς έπρεπε πέρα από το πρόγραμμα προπόνησης του Τούντορ, να υποστούν και το πολικό ψύχος! Ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης και ανάμεσά τους συνέχισε κανονικά ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ όλο και περισσότερο συμμετέχει ο Ρικάρντο Κόστα.

Τα νέα για τον Παναγιώτη Γλύκο δεν ήταν καλά, καθώς θα υποχρεωθεί να παραμείνει εκτός 5-6 εβδομάδες μετά το νέο τραυματισμό στον ορθό μηριαίο. Μακ και Μαλεζάς παρουσίαζαν σήμερα πολύ καλή κλινική εικόνα μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκαν χθες, ωστόσο θα υποβληθούν σε μαγνητική αργότερα το βράδυ για να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί τραυματισμό.

Η ομάδα θα προπονηθεί τελευταία φορά αύριο στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Ξάνθη».