​Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες της τελευταίας πτήσης από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, καθώς το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν χθες το βράδυ στο λεκανοπέδιο. Στη πτήση επέβαιναν και οι αποστολές του Ατρόμητου Αθηνών και των μπασκετικών ομάδων της ΑΕ�� και του Φάρου Κερατσινίου.

Ο μπασκεμπολίστας του Φάρου Κερατσινίου Νίκος Αγγελόπουλος φίλησε το έδαφος του αεροδρομίου «Μακεδονία». Η περιπετειώδης πτήση από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα είχε ολοκληρωθεί, χωρίς βέβαια το αεροπλάνο να φτάσει στη πρωτεύουσα.

Η πτήση, στην οποία επέβαιναν οι αποστολές του Ατρόμητου Αθηνών και των μπασκετικών ομάδων της ΑΕΚ και του Φάρου Κερατσινίου, ξεκίνησε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα με μισάωρη καθυστέρηση. Τα προβλήματα άρχισαν όταν έφτασε η ώρα να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ισχυροί άνεμοι που έφταναν και τα 8 μποφόρ έκαναν αδύνατη την προσγείωση, ενώ ήταν τόσο έντονες οι αναταράξεις που αρκετοί επιβάτες ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ επικράτησαν στιγμές πανικού από τον θόρυβο λόγω του αέρα και το κούνημα του αεροσκάφους.

Παρά τις προσπάθειες του πιλότου δεν ήταν δυνατή η προσγείωση με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν ότι με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών θα γινόταν κι άλλη προσπάθεια μετάβασης στην Αθήνα, αλλά η ομάδα του Ατρόμητου κατέβηκε από το αεροπλάνο και επέστρεψε με λεωφορείο στην Αθήνα, ενώ η αποστολή του Φάρου Κερατσινίου επέλεξε το τρένο για την επιστροφή στην βάση της.