"Έξω φρενών", για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ήταν ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά (2-1), που βρήκε την ομάδα του να παίρνει επική πρόκριση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο κ. Σπανός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και είχε θερμό επεισόδιο με ανθρώπους της χανιώτικης ομάδας. Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν.

spanos.jpg


Λίγο μετά το περιστατικό ο κ. Σπανός μίλησε στη Nova και ζήτησε συγγνώμη, αποδίδοντας τα νεύρα στην ένταση της στιγμής. "Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, γιατί ο Πλατανιάς μας προσφέρει άριστη φιλοξενία όταν παίζουμε στην Κρήτη. Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για την συμπεριφορά μου στο τέλος του αγώνα. Ήταν μία ένταση της στιγμής. Συμβαίνουν αυτά".

Σπανός για οπαδούς: «Η ανοχή τελείωσε»

Αποφασισμένος να έρθει σε «μετωπική σύγκρουση» με τους οπαδούς που δημιουργούν προβλήματα στον Ατρόμητο, είναι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του συλλόγου Γιώργο�� Σπανός.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την πρόκριση της ομάδας του στους προημιτελικούς του Κυπέλλου σε βάρος του Πλατανιά, απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους που δημιουργούν προβλήματα επισήμανε: «Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτοί οι πέντε-δέκα ανεγκέφαλοι, ότι η περίοδος ανοχής τελείωσε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου:

«Τον τελευταίο μήνα η ομάδα μας παρουσιάζει σταθερότητα και έχει θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδας αλλά σίγουρα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Ατρόμητο. Έχουμε δρόμο να διανύσουμε αλλά με πολλή δουλειά από τους παίκτες και το τεχνικό ��πιτελείο, η βελτίωση θα συνεχιστεί και πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα του απολογισμού στο τέλος της χρονιάς το πρόσημο θα είναι θετικό.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο και υποστηρίζουν με σωστό τρόπο την ομάδα σε μια περίοδο που δεν έχει την επιθυμητή απόδοση. Όποιος αγαπάει τον Ατρόμητο, το δείχνει στις δύσκολες στιγμές και αυτή την συμπεριφορά που αποτελεί το πραγματικό νόημα της αφοσίωσης και στήριξης την είδαμε στο χθεσινό ματς του Κυπέλλου.

Όποιος αγαπάει όμως τον εαυτό του και όχι την ομάδα και θέλει να κάνει το «κομμάτι» του, δεν μας ενδιαφέρει άμα έρχεται στο γήπεδο! Οι λίγοι δεν μπορούν να διώξουν τους πολλούς! Εμείς θέλουμε στο γήπεδο μας, φιλάθλους με αθλητική παιδεία που αφενός να μην ζημιώνουν την ομάδα με τις ενέργειες τους και αφετέρου να στερούν από τους υπόλοιπους τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Σαφώς και η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει λάβει μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας από εκείνους τους πέντε –δέκα ανεγκέφαλους που στέρησαν με την παραβατική τους συμπεριφορά από την πλειοψηφία να δει το ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά. Αλίμονο αν δεν το κάναμε, θα ήμασταν υπόλογοι απέναντι στην πλειοψηφία των Ατρομηταίων!

Ας πάνε σε κάποια άλλη ομάδα να κάνουν το «κομμάτι» τους γιατί στην πραγματικότητα αυτοί δεν είναι Ατρόμητοι. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους φιλάθλους δίπλα της με σωστή συμπεριφορά και δεν θέλει να αποκλείσει κανέναν. Όποιος όμως έχει σκοπό να την βλάψει είναι ανεπιθύμητος. Εκείνος που την αγαπάει είναι συμμέτοχος στην προσπάθεια, εκείνος που απέχει δεν έχει δικαίωμα στην κριτική!

Γι' αυτό και όσο είμαι στο τιμόνι του Ατρόμητου θα κάνω ό,τι φρονώ καλύτερο για τον σύλλογο! Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτοί οι πέντε – δέκα ανεγκέφαλοι ότι η περίοδος ανοχής τελείωσε!

ΥΣΤ: Λυπούμαστε που κάποιοι που εκφράζουν τους λίγους και όχι τους πολλούς, στενοχωρήθηκαν που προκρίθηκε η ομάδα, όπως λένε στην ανακοίνωση τους, και δεν μπόρεσαν να κάνουν φασαρίες».