Το φύλλο αγώνα στο β’ τοπικό της Πέλλας «καίει» τον Γιώργο Κατίδη. Σημειώνεται πως ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ και του Άρη μπορεί να απέφυγε τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς παρήλθε το 24ωρο, ωστόσο υπόθεση περνά στα χέρια του εισαγγελέα που θα σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν, ανάμεσα στα οποία είναι και το φύλλο αγώνα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, o 22χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε στην ομάδα του Αγίου Λουκά, χωρίς δελτίο, στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Πυρσό.

Όλα συνέβησαν στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Κατίδης είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με αντίπαλο του.

Οι δύο παίκτες ωστόσο δεν έμειναν μόνο στα λόγια, με τον Κατίδη να γρονθοκοπεί με μανία τον άλλον, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 21 χρονών.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 (σ.σ. ο Γιώργος Κατίδης) ήρθε με 10' καθυστέρηση και μέχρι τότε η γηπεδούχος ομάδα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Μου είπαν ότι επειδή είναι Σάββατο και τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά, ο σέντερ φορ είναι ακόμα στον δρόμο και θα καθυστερήσει λίγο. Έχει δηλωθεί κι έρχεται όπως κι έγινε. (σ.σ. είναι κάτι που έχει ξαναγίνει σε τέτοια παιχνίδια). Όταν ήρθε με ρώτησε: “Να μπω;” Και τον άφησα να μπει στο παιχνίδι. Στο 58ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 θεώρησε ένα μαρκάρισμα που του έγινε σκληρό (σ.σ. κοντά στο σημείο του κόρνερ) και υπήρξε εξύβριση με τον αντίπαλό του. Εγώ βρισκόμουν στα 15 μέτρα αλλά άκουσα όσα ειπώθηκαν.

Στη συνέχεια ο ίδιος (το Νο5) πάτησε στο στομάχι τον αντίπαλό του 2-3 φορές, ενώ υπήρξε παρέμβαση παραγόντων κι άλλων ποδοσφαιριστών για να τους χωρίσουν. Εγώ τραβήχτηκα από το σημείο. Τότε μπήκαν και φίλαθλοι, περίπου 20 άτομα, έβλεπα ποδοσφαιριστές να παίζουν ξύλο μεταξύ τους ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία έφτασε σε περίπου πέντε λεπτά. Στη συνέχεια αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια.

Εγώ έψαχνα να βρω το Νο5, αλλά δεν ήταν καν δηλωμένος. Στα αποδυτήρια ήρθαν οι άνθρωποι της Πετριάς και είπαν ότι τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, ενώ δύο άλλοι πονούσαν σε σημεία που είχαν χτυπηθεί. Η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει άλλη αλλαγή γιατί είχε ήδη προχωρήσει σε τρεις, ενώ είχε και μόνο 13 παίκτες στην αποστολή της. Ρώτησαν αν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα συμβεί άλλο επεισόδιο στη συνέχεια, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω κι έτσι υπήρξε οριστική διακοπή».

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κατίδης έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής για ακόμα μία φορά.Πριν από τρία χρόνια είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς όταν έπαιζε στην ΑΕΚ είχε πανηγυρίσει γκολ του χαιρετώντας ναζιστικά.