​Την Ογκολογική μονάδα Παίδων "Μαριάννα Βαρδινογιάννη -Ελπίδα" επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η πρόεδρος του συλλόγου "Ελπίδα", κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τους υποδέχθηκε και τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.
Κοντά στα παιδιά της Ελπίδας βρέθηκαν για ακόμα μια χρονιά, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και μοναδικές στιγμές στους μικρούς θαυμαστές τους.
Τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, υποδέχθηκε η πρόεδρος του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
«Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτό το έργο. Όχι μόνο από εμένα αυτό το ευχαριστώ αλλά και από τους γονείς τους γιατρούς τα παιδιά και όλα τα μέλη της Ελπίδας που βρίσκονται σήμερα κοντά μας» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Οι αστέρες των ερυθρολεύκων, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη Ελπίδα, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
«Βρισκόμαστε εδώ στο σύλλογο σας για να στηρίξουμε την προσπάθεια στο λειτούργημα που κάνετε για τον τόπ�� κυρία Βαρδινογιάννη, εσείς και οι συνεργάτες σας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρατηρούμε την πρόοδο στο σύλλογο Ελπίδα και μας δίνει κουράγιο να στηρίξουμε το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε την ομάδα του Ολυμπιακού και απένειμε στον πρόεδρο της, ο οποίος είναι και εθελοντής δότης μυελού των Οστών, το άγαλμα της Ελπίδας, ως έκφραση αναγνώρισης της στήριξης του, στην προσπάθεια του συλλόγου Ελπίδα και του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».
Ο κύριος Μαρινάκης δώρισε στο σύλλογο Ελπίδα τη φανέλα του Ολυμπιακού, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, οι οποί��ι επισκέφθηκαν όλα τα παιδιά στα δωμάτια τους και τους ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.