​Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 42.000 ευρώ πρόστιμο ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον Ατρόμητο, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών του.

Η «καμπάνα» επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών των «κυανόλευκων» στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Ο σύλλογος του Περιστερίου είχε κληθεί με την κατηγορία ρίψης φωτοβολίδων ευθείας βολής, ενώ στο κατηγορητήριο αναφερόταν ως υπότροπος.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρον 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/12/2015 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρ από 21-12-2015 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα�� δύο χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα».