Γκολ στην φτώχεια και τα προβλήματα της καθημερινότητας έβαλαν σήμερα η εθνική ομάδα αστέγων και η ΑΕΚ.

Συνάνθρωποι μας όλων των ηλικιών οι οποίοι ζουν κάτω από το όρ��ο της φτώχειας, άστεγοι, άτομα που ήταν εξαρτημένα από ψυχοτρόπες ουσίες και πρόσφυγες αντιμετώπισαν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ένωσης, θέλοντας να δείξουν ότι μέσα από το ποδόσφαιρο γίνονται δυνατότεροι για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.

«Δεν τα παρατάμε ποτέ σε έναν αγώνα, σε ένα παιχνίδι, όποιο κι αν είναι το σκορ, γιατί μία ομάδα είναι και μία μικρογραφία της ζωής. Στη ζωή λοιπόν δεν τα παρατάς ποτέ, τρως απανωτές ήττες κάποια στιγμή όμως όσο παλεύεις θα γράψει κάποια στιγμή και ο πίνακας μια νίκη» είπε στο Star o προπονητής Εθνικής Αστέγων, Γιάννης Κώτσης.

Το τελικό 6-1 υπέρ της ΑΕΚ μικρή σημασία είχε, αφού το ζητούμενο είναι οι άστεγοι συνάνθρωποι μας να βγουν νικητές στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για μια καλύτερη ζωή.

«Εμείς παίζουμε όχι για να γίνουμε καλύτεροι παίκτες αλλά για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Μέσα από τα παιχνίδια που δίνουμε, είναι οδηγός για να προπορευόμαστε στη ζωή μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης Εθνικής αστέγων, Αλέξανδρος Καϊάφας


Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους παίκτες της ΑΕΚ και της εθνικής αστέγων μια αγκαλιά, με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου να τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν τη μάχη τους για ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε το ��ίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star