Τα παράπονά του για την σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, εξέφρασε δημόσια ο πρώην μάνατζερ του πιλότου της Formula 1, Βίλι Βέμπερ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Bild» ανέφερε: «Η Κορίνα μου έχει απαγορεύσει κάθε επαφή με τον Μίκαελ» και πρόσθεσε: «Προσπάθησα πολλές φορές, να λάβω από την Κορίνα μία άδεια επίσκεψης, κάθε φορά όμως χωρίς επιτυχία. Η κατάσταση είναι φρικτή για εμένα. Όμως και η οικογένειά μου υποφέρει. Δεν γνωρίζω, τι κρύβεται από πίσω. Προβάλλει πάντα διαφορετικές προφάσεις και δικαιολογίες. Τελευταία μου ανακοινώθηκε, ότι δεν γίνεται εξαιτίας του φόβου για βακτήρια».
00429F0A00000258-0-image-a-67_1451136071047.jpg
(
Ο Σουμάχερ ανάμεσα στην Κορίνα και στον Βέμπερ)

Ο άνθρωπος που βρισκόταν 22 χρόνια στο πλευρό του «Σούμι» δήλωσε:«Μία θεαματική πρόοδο της αποκατάστασης της υγείας του θα μας την ανακοίνωναν σίγουρα».

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η νέα μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, διέψευσε δημοσιεύματα γερμανικού περιοδικού που ανέφεραν ότι ο πρώην πιλότος της Formula 1 δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Η Κεμ δήλωσε ότι το δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Σουμάχερ σηκώθηκε και έκανε λίγα βήματα με την βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού είναι «ανεύθυνες φήμες».