Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία και η Εθνική ομάδα της Ονδούρας από τη δολοφονία του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Άρνολντ Περάλτα.
Μ1.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, o άτυχος αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε έξω από ένα εμπορικό κέντρο, στην πόλη Λε Σέιμπα.

Στις πρώτες εικόνες που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, φαίνεται η σύζυγός του συντετριμμένη να θρηνεί πάνω από το άψυχο κορμί του.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο ιατροδικαστής, ο οποίος έσπευσε στον τόπο της δολοφονίας, ανέφερε ότι το θύμα πυροβολήθηκε 18 φορές.

Μ2.jpg
Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στην αστυνομία ότι οι δράστες δεν είπαν κάτι στον Περάλτα, καθώς τον πλησίαζαν την ώρα που ο διεθνής άσος επέστρεφε στο αυτοκίνητό του έχοντας ολοκληρώσει τις αγορές του.

«Οι δράστες ήταν δύο, αλλά δεν γνωρίζουμε αν χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο ή μηχανή για την διαφυγή τους» ήταν το μοναδικό σχόλιο του επικεφαλής των ερευνών.

2F46212600000578-3355398-image-m-8_1449827664959.jpg
(Ο άτυχος αθλητής με την σύζυγό του)

«Είναι ένας τραγικός θάνατος. Θρηνούμε όλοι» ανέφερε ο Οσμάν Μαδρίδ, διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.