Τα πάνω-κάτω ήρθαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού) του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μετέχουν το τμήμα αθλητισμού, η κοινοβουλευτική ομάδα και η ηγεσία του Υπουργείου.

Τα αίματα «άναψαν» όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος προ λίγων ημερών παραδέχτηκε δημόσια πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ντέρμπι των «αιωνίων» είχε συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, του είπε πως δεν μπορεί να μιλά «με τον κάθε κύριο Μαρινάκη», από τη στιγμή που υπάρχουν σε βάρος του περιοριστικοί όροι, ενώ ζήτησε εξηγήσεις για το λόγο που απάντησε στην κλήση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπι��κός.

Ο κ. Κοντονής απάντησε πως βάσει της θέσης του υποχρεούται να μιλάει με όλους για να του απαντήσει ο πρώην διαιτητής: «Δηλαδή αν ο Κουφοντίνας έπαιρνε τηλέφωνο τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο Παρασκευόπουλος θα ήταν υποχρεωμένος να το σηκώσει;».

Ο κ. Κωνσταντινέας υπενθύμισε στον υφυπουργό πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει δηλώσεις περί «πάταξης της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο» και αναρωτήθηκε: «Το να μιλάμε με υπόδικους είναι πάταξη της διαφθοράς;», ενώ κατηγόρησε τον κ. Κοντονή και για παρεμβάσεις στο έργο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι επίθεση εξαπέλυσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, κυρίως για το θέμα του γηπέδου του Γαλατσίου και κάπου εκεί ο υφυπουργός φέρεται να χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και να ��ποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνεδρίαση.