Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εντυπωσιάζει στην Premier League έχοντας τη Λέστερ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση 13ων αγωνιστικών.

Βέβαια ο Iταλός τεχνικός δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει το καταστροφικό πέρασμα του από την Εθνική μας ομάδα, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική «Corriere della Sera», παραδέχτηκε πως ήταν λάθος να αποδεχτεί την πρόταση της ΕΠΟ.

Επίσης δήλωσε πως δεν είναι «τελειωμένος» και τέλος αναφέρθηκε στη Λέστερ, αλλά και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Τζέιμι Βάρντι.

Αναλυτικά είπε:

Για την Εθνική: «Ο σκεπτικισμός είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Στη δουλειά μας συνήθως κρίνουμε επιφανειακά. Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας, όμως έκανα μόλις 14 προπονήσεις και με απέλυσαν μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και μόλις μετά από τέσσερις αγώνες».

Για τη Λέστερ:
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν έγινε κάτι, αν χάσουμε. Πηγαίνουμε χαλαροί και αυτό είναι πλεονέκτημα. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να φτάσουμε στους 40 πόντους που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Μόλις το πετύχουμε μπορούμε να αλλάξουμε στόχο και να σκοπεύσουμε πιο ψηλά».

Για τη σύγκριση του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με τον Βάρντι:
«Ο Μπατιστούτα ήταν ένας επιβλητικός παίκτης, ο Βάρντι είναι ένας ποδοσφαιριστής που σε πρεσάρει και σε ενοχλεί. Θυσιάζεται για την ομάδα και σκοράρει, είναι πάντα διαθέσιμος. Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα του;».