Την υποστήριξή του στον Τσάρλι Σιν εξέφρασε ο Μάτζικ Τζόνσον μετά την αποκάλυψη του ηθοποιού, ότι εδώ και τέσσερα χρόνια έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV.

Το αστέρι του ΝΒΑ άδραξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Σιν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την ασθένεια.

Ο Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον ιό το 1991 έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω twitter γράφοντας: «Εύχομαι στον Τσάρλι Σιν και την οικογένειά του το καλύτερο. Με την πρόοδο σε θεραπείες και φάρμακα, πλέον η νόσος μπορεί να καταπολεμηθεί και να ζήσει πολλά χρόνια».
2E91835400000578-3323825-image-a-12_1447859312013.jpg

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής των Λέικερς είναι εδώ και χρόνια υπέρμαχος των πασχόντων, οι οποίοι συχνά στιγματίζονται από την ασθένεια και ίδρυσε το Ίδρυμα «Magic Johnson» για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του ιού HIV.

Στη συνέχεια, ο μπασκετμπολίστας κάλεσε τον Σιν να γίνει εκπρόσωπος των ανθρώπων που πάσχουν από τον ιό σε όλο τον κόσμο, όπως ανέφερε το Us Weekly.

«Σπάζοντας τη σιωπή του, ελπίζω ότι ενωθεί μαζί για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το HIV / AIDS», ανέφερε σε ένα δεύτερο tweet του.
01MATZIK.jpg