​Με την Εθνική να παρουσιάζει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό απέναντι στο Λουξεμβούργο (ηττήθηκε με 1-0) αλλά να μη βρίσκει και πάλι δίχτυα έληξε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Τουρκίας – Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γιουχαΐσματα την ώρα του ελληνικού Εθνικού Ύμνου από θερμόαιμους Τούρκους οπαδούς, ενώ οι Τούρκοι έδειξαν ασέβεια και στα θύματα της επίθεσης του Παρισιού σφυρίζοντας την ώρα που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Το πρώτο "δυνατό" τεστ του Σκίμπε ήταν θετικό καθώς η Εθνική θύμισε κάτι από... παλιά, με την αμυντική της γραμμή να δείχνει και πάλι συμπαγής.

image.jpg
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις κερκίδες βρίσκονταν ο Τούρκος και ο Έλληνας πρωθυπουργός, φορώντας κασκόλ των εθνικών ομάδων. Ο κ. Τσίπρας αρχίζει από σήμερα την επίσκεψή του στη γειτονική χώρα, ενώ, πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Τουρκία: Βολκάν Μπαμπακάν, Κοϊμπάσι, Τσαλχάνογλου, Γκονούλ, Τοσούν, Αρντά Τουράν, Σαχάν, Οζιακούπ, Μεχμέτ Τοπάλ, Τουφάν, Αχμέτ Γιλμάζ Τσαλίκ

Ελλάδα: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μήτρογλου