Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι παγκοσμίου φήμης και να γνωρίζουμε πολλά για εκείνον, αλλά υπάρχει μία πτυχή της ζωής του που παραμένει κρυφή.

Αναφερόμαστε στην «αόρατη» μητέρα του γιου του. Ο Πορτογάλος σταρ φιλοξενήθηκε σε αγγλικό talk show και ρωτήθηκε για το θέμα.

Αν και ένιωσε άβολα και δεν αποκάλυψε πολλά πράγματα, παρουσιάστηκε βέβαιος πως ο Κριστιάνο τζούνιορ θα δείξει κατανόηση όταν του εξηγήσει την πραγματικότητα.

«Για μένα δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του. Στον κόσμο υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν έχουν μητέρα ή πατέρα, γιατί μπορεί να έχουν πεθάνει ή αν υπάρχουν μπορεί να τα χτυπάνε. Ο μικρός Κριστιάνο έχει πατέρα, έναν απίστευτο πατέρα, έχει γιαγιά, έχει την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Κάποιες πτυχές της ζωής ενός ανθρώπου είναι ιδιωτικές και ο κόσμος πρέπει να το σέβεται αυτό. Όταν ο γιος μου μεγαλώσει θα του πω την αλήθεια γιατί την αξίζει, αλλά δεν χρωστάω καμία εξήγηση στον κόσμο. Θα του το πω όταν κρίνω πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Στα 10, 11, 12 χρόνια του. Δεν ξέρω. Όμως είμαι σίγουρος 100% πως θα με καταλάβει», τόνισε.

Δείτε το βίντεο...