Ο Καρίμ Μπενζεμά άφησε πίσω την Γαλλία και τα προβλήματα με τις Αρχές και επέστρεψε στη Μαδρίτη. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε τις προπονήσεις με την Ρεάλ.

Ο διάσημος ισπανικός σύλλογος στηρίζει τον διεθνή φορ και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, από τον οποίο ο Μπενζεμά φαίνεται να έχει την πλήρη συμπαράσταση στη δικαστική του περιπέτεια.

«Ο Μπενζεμά προπονήθηκε στη Μαδρίτη, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο επιθετικός της ομάδας εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα του περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς τη μπάλα» αναφέρεται στο επίσημο site των «μερένχες».

Να σημειώσουμε πως ο Μπενζεμά είναι από χθες, Πέμπτη, υπό επίσημη δικαστική έρευνα, μετά τις καταγγελίες για προσπάθεια εκβιασμού του συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, με τη χρήση «ροζ» βίντεο.

Η ανακοίνωση από τον εισαγγελέα των Βερσαλλιών αναφέρει ότι τα αδικήματα, για τα οποία ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει στο «στόχαστρο» της σχετικής έρευνας, μπορούν να επισύρουν ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε ετών.