Διάθεση για αστειάκια φαίνεται πως είχε ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του από την Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός προπονητής χαρακτήρισε τον εαυτό του «Normal One», μπαίνοντας σε αντίθεση με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος το 2004 χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «Special One».

«Για έμενα η Λιβερπουλ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Με κέρδισε το πάθος της πόλης για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Οι φίλοι της Λίβερπουλ και εδώ και σε όλο το κόσμο, ζουν για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Δεν είναι μια κανονική ομάδα, είναι κάτι διαφορετικό», είπε.

Στην ερώτηση πως θα περιέγραφε τον εαυτό του απάντησε: «Δεν θέλω να περιγράψω τον εαυτό μου. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Είμαι ο “Normal One”».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ρόστερ: «Έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Ένα ρόστερ με γρήγορους παίκτες, δυνατούς παίκτες, όλα υπάρχουν εδώ. Ας κάνουμε μια νέα αρχή. Θα αρχίσουμε να παίζουμε ένα πολύ παθιασμένο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι σημαντικό στο Άνφιλντ. Μπορούμε να έχουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα στο κόσμο εδώ. Εάν οι αντίπαλοί σου είναι καλύτεροι από εσένα, τ��τε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τους φέρεις στο επίπεδό σου και να τους σκοτώσεις».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Κλοπ για την Μπάγερν Μονάχου: «Ήμουν διακοπές. Έπαιζα τένις κτλ.. Τώρα για την Μπάγερν δεν σκέφτομαι έτσι. Είμαι στη Λίβερπουλ γιατί η Λίβερπουλ είναι μια cool ομάδα».

Για τους στόχους του, ανέφερε: «Επιτυχία; Δεν ξέρω εάν πρέπει να μιλήσουμε για αυτό. Δεν είναι σημαντικό τι πιστεύω εγώ αυτή την στιγμή. Παίζει ρόλο το τι θα κάνουμε μαζί και τι θα κάνουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Αυτή την στιγμή η οικογένεια της Λίβερπουλ είναι πολύ απαισιόδοξη και σε αμφισβήτηση. Πρέπει να μάθουμε όλοι να απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Η ιστορία είναι κάτι θαυμάσιο. Αλλά είναι κάτι μόνο για να το θυμάσαι. Εμείς τώρα έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ��έα ιστορία».