Διπλό κάταγμα στο πόδι υπέστη ο Λουκ Σο στο παιχνίδι ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που διεξήχθη στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Ο διεθνής μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες.

Πολλοί ποδοσφαιριστές θέλησαν να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης και ένας από αυτούς ήταν και ο Τζιμπρίλ Σίσε.

Συ��κεκριμένα έγραψε στο twitter: «Λουκ να είσαι δυνατός... Είναι μια δύσκολη στιγμή και το ξέρω καλά, αλλά πρέπει να δείξεις ότι είσαι δυνατός και ότι είσαι μαχητής. Συνέχισε να προσπαθείς, μην τα παρατήσεις. Όλα είναι στο μυαλό. Με την ευλογία του Θεού θα επιστρέψεις πιο δυνατός φίλε».

Από την πλευρά του ο Μεξικανός Έκτορ Μορένο της Αϊντχόφεν που χτύπησε τον Σο δήλωσε: «Ξέρω πως αισθάνεται ο Λουκ αυτή τη στιγμή. Ξέρω πόσο άσχημο είναι και πόσο απογοητεύεσαι από ένα τέτοιο περιστατικό. Είμαι στεναχωρημένος και ζητώ συγνώμη»!

Ο Λουκ Σο συγκινημένος από τα μηνύματα που έλαβε θέλησε να τους ευχαριστήσει γράφοντας στο twitter: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο στενοχωρημένος είμαι. Ο δρόμος της αποθεραπείας μου ξεκινάει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψω πιο δυνατός».