Να σταθούν κοντά στην ομάδα ζήτησαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, κατά την παραλαβή των νέων καρτών μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ο προπον��τής του «τριφυλλιού» Γιάννης Αναστασίου επισήμανε τη στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας πως «...χωρίς τη συμπαράστασή τους η ομάδα θα ήταν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες» .

Ο Μάρκους Μπεργκ από την πλευρά του έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Να συνεχίσει ο κόσμος να μας υποστηρίζει όπως το έκανε πάντα. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για εμάς η βοήθειά του κι εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Εκ μέρους της διοίκησης, ο Τάκης Φύσσας τόνισε: «Κόσμος και Παναθηναϊκός είναι έννοιες ταυτόσημες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Περιμένουμε τον κόσμο να δείξει την αγάπη του στην ομάδα. Είμαστε όλοι μία γροθιά και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Ο εκ των αρχηγών των «πρασίνων» Τάσος Λαγός είπε: «Σίγουρα η αρχή δεν ήταν τόσο καλή, αλλά από εδώ και πέρα μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τους στόχους που έχουμε μπροστά μας».