Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
01.png

Συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο γήπεδο και όταν τον είδαν να εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο με την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα και το Νο 10 στην πλάτη, τον αποθέωσαν.

Τον παίκτη παρουσίασε στο κοινό της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Βούλγαρο διεθνή για την επιλογή του να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
02.png

Στην συνέχεια ο Μπερμπάτοφ πήρε το μικρόφωνο και, απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος φίλων του ΠΑΟΚ, είπε: "Ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι απίστευτο. Δεν το περίμενα,. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Ελλάδος. Είμαστε κάτι σαν αδέλφια. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδελφό σου, έτσι κι εγώ θα παλέψω για εσάς, γιατί είμαστε σαν αδέλφια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί".
03.png

Στην συνέχεια ο Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο δυνατό είναι αυτό το μέρος και φέτος να γιορτάζουμε όλοι μαζί για τα 90 χρόνια ιστορίας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».
04.png