Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλή��ατος Κ19 άρχισε χθες, Δευτέρα (6/7) στη χώρα μας, με την Ελλάδα να ανοίγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αυλαία, επικρατώντας 2-0 της Ουκρανίας.
Η καθαρή νίκη ικανοποίησε τον Έλληνα τεχνικό, Γιάννη Γκούμα, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Οι Ουκρανοί μάς δυσκόλεψαν αρκετά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν την κατοχή στην αρχή του ματς, όμως εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε στην πρώτη καλή μας στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που κάναμε, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και στο τέλος να πάρουμε μια σπουδαία νίκη, με καλό σκορ. Οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια και να έχουμε καθαρό μυαλό, καθώς δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχή και το πάθος τους στον αγώνα».
τρηστρη.jpg
Σήμερα, αρχίζει ο 2ος όμιλος με τη διεξαγωγή των παιχνιδιών Ολλανδία - Ρωσία (18:30) και Γερμανία - Ισπανία (21:45). Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής μας πάντως, θα γίνει την Πέμπτη (22:00) στη Λάρισα, με αντίπαλο την Αυστρία.