Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου μαζί με περισσότερους από οχτακόσιους αθλητές, συμμετείχαν για τρίτη συνεχή χρονιά στο τρίαθλο των Σπετσών που αποτελεί πλέον ισχυρό θεσμό, με τους αθλητές να διαγωνίζονται στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο.

Οι Σπέτσες υποδέχτηκαν περισσότερους από τρεις χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο σε ένα αθλητικό τριήμερο που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών, με τους 250 εθελοντές να δίνουν όπως κάθε χρόνο ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση.

Στους αγώνες μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση Γιάννης Δρυμωνάκος και η ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασία Τσουμελέκα

Νικητής του 3ου Spetsathlon Endurance στους άνδρες ήταν ο πολύ-πρωταθλητής και Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα Βασίλης Κρομμύδας και στις γυναίκες η Λουκία Λουκοπούλου.

Διοργανωτές, αθλητές, εθελοντές και θεατές ανανέωσ��ν το ραντεβού τους με το όμορφο νησί των Σπετσών, για το «Spetses Mini Marathon» που θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο.