Φιλικό αγώνα με την Πολωνία θα δώσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στις 16 Ιουνίου στο Γκντανσκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα Μ. Δευτέρα (06/04), η ΕΠΟ.

Η αναμέτρηση θα γίνει τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τα Νησιά Φαρόε στο Τόρσαβν, για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016, και θα είναι η τελευταία υποχρέωση των διεθνών πριν τις θερινές διακοπές.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/6/2015 και ώρα 10:00 σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επί της λεωφόρου Βικέλα.

-Ενέκρινε το αίτημα της Super League όπως εκπαιδεύει, πιστοποιεί και ελέγχει η ίδια τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

-Θα θέσει υπό την αιγίδα της, μετά από σχετικό αίτημα του ιδρύματος «Make a wish», τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ανδρών 2004 και ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο γήπεδο «Τούμπας» στις 13/5/2015 και τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

-Να διεξαχθεί στις 16/6/2015 στην πόλη Γκντανσκ φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Πολωνίας.