Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Βαγγέλη Μόρα και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, καθώς πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι διεθνείς μας το πρωί της Δευτέρας (30/03) ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το ταξί που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, ο Γιάννης Φετφατζίδης που χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι (έκανε ράμματα), εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο team manager της Εθνικής Ανδρών, Βαγγέλης Μαχαίρας, θα μεταβεί στην Βουδαπέστη ενώ η ΕΠΟ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία, καθώς επίσης με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Εντός των προσεχών ημερών ο υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης, θα μεταβεί στη Βερόνα, όπου θα επισκεφθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν σήμερα το πρωί οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Μόρας, Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Βουδαπέστη ο team manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Βαγγέλης Μαχαίρας, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην ουγγρική πρωτεύουσα σε μία ώρα.

Στο μεταξύ, από το πρωί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία, καθώς επίσης με την Π.Ο. Ουγγαρίας. Οι Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης εξακολουθεί να νοση��εύεται για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εντός των προσεχών ημερών ο Γιώργος Καραγκούνης θα μεταβεί στην Βερόνα, όπου θα επισκεφθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές».