Μέχρι και στο χάντμπολ έφθασε η χάρη των χούλιγκαν!

Στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην Πυλαία όλοι περίμεναν μια όμορφη ατμόσφαιρα με περίπου 2.000 οπαδούς των δύο ομάδων στις εξέδρες.

Ωστόσο, αυτοί βάλθηκαν να διαψεύσουν τους πάντες, αρχίζοντας μια πρωτοφανή ανταλλαγή φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι στο 17ο λεπτό με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά 8-5.

Η αστυνομία αρχικά δεν ανέλαβε την ευθύνη για εκκένωση της εξέδρας φοβούμενη χειρότερα επεισόδια εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε μετά από μισή ώρα η οριστική διακοπή του αγώνα.

2267796.jpg
Οι δύο ομάδες έκαναν φιλότιμες προσπάθειες για να μεταπείσουν τους διαιτητές, την ώρα που οι οπαδοί παρά την απόφαση της εκκένωσης του γηπέδου παρέμεναν στις θέσεις τους.

Ανακοινώθηκε και νέα οριστική διακοπή του αγώνα, με τους οπαδούς να εκκενώνουν τελικά το γήπεδο. Πρώτα αποχώρησαν αυτοί της ΑΕΚ και στη συνέχεια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Με άδειο γήπεδο και μετά από 2,5 ώρες από την πρώτη διακοπή, ο διαιτητής του παιχνιδιού αποφάσισε τελικά να συνεχιστεί ο αγώνας.

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τελικά το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας του επικρατώντας με 26-29.