Το «διαζύγιο» με τον Άγγελο Αναστασιάδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» Ιάκωβος Αγγελίδης δήλωσε ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ως προπονητής ως το τέλος της χρονιάς.


Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, ο προπονητής είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ωστόσο είχε τότε στηριχτεί από τη διοίκηση.

Στα 39 παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε 19 νίκες, 6 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το επιτελείο του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, δήλωσε επ’ αυτού: «Δυστυχώς το σερί των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων διαρκεί ήδη για μεγάλο διάστημα και, παρότι εν τω μεταξύ έγινε κάθε προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η αρνητική τροχιά, πιστεύω ότι τώρα είναι αναγκαία μια αλλαγή για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ευχαριστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη για την αδιαμφισβήτητη σκληρή δουλειά του και την αφοσίωση στην ομάδα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ως προπονητής ως το τέλος της χρονιάς. Αισθάνομαι ότι έχει τις ικανότητες και τη γνώση για να καθοδηγήσει την ομάδα προς τους στόχους της.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή που θα εκπονήσει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση, το νέο πλάνο εξέλιξης της ομάδας».