Σε βαρύ κλίμα, εξαιτίας του χθεσινού αποκλεισμού από την Ξάνθη στο Κύπελλο Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Αναστασίου είχε σύσκεψη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, και τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Δημήτρη Σαραβάκο, όπου τέθηκαν επί τάπητος οι προβληματικές εμφανίσεις του «τριφυλλιού» τον τελευταίο καιρό, με αποκορύφωμα το παιχνίδι της Λεωφόρου.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας «σκληρή» γλώσσα και προανήγγειλε αλλαγές.

«Η ανοχή τελείωσε» ήταν η χαρακτηριστικότερη κουβέντα του, ενώ ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν ότι αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα, με σημαντικότερο αυτό του Καρέλη.

Ο διεθνής επιθετικός υποφέρει από οσφυαλγία, έκανε θεραπεία και το απόγευμα της Παρασκευής, θα υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Θεραπεία έκανε και ο Μπούρμπος, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό, ενώ ο Πράνιτς ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε σπίτι του. Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Μπούι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.