​Εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε μέσα στην εβδομάδα, πήρε ο Μοχάμεντ Άλι, που νοσηλεύθηκε με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

«Είναι στο σπίτι του και ξεκουράζεται και είναι χαρούμενος που βγήκε από το νοσοκομείο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάνελ και πρόσθεσε ότι η οικογένεια του Άλι «εκτιμά ιδιαίτερα τη στήριξη και τις συνεχείς ευχές του κόσμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ζωντανού θρύλου της πυγμαχίας, Μπομπ Γκάνελ. Όπως πρόσθεσε, ο Άλι, ο οποίος πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, βγήκε έγκαιρα από το νοσοκομείο προκειμένου να γιορτάσει σήμερα τα 73α γενέθλιά του.

Σημειώνουμε πως ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία βαρέων βαρών, που αποχώρησε από την ενεργό δράση το 1981 με ρεκόρ 56 νίκες - 5 ήττες, μπήκε δύο φορές στο νοσοκομείο μέσα σε διάστημα ενός μηνός. Η πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, οπότε και οι γιατροί έκαναν λόγο για ήπια πνευμονία. Στη συνέχεια, όμως, διαπίστωσαν ότι υπέφερε από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.