​Την ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» επισκέφτηκε την Πέμπτη ο Ολυμπιακός: ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη για τη ζωή.

Οι αστέρες των Ερυθρόλευκων, ο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας, τους οποίους υποδέχθηκε η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, που είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού πέρασαν λίγες χαρούμενες στιγμές με τα ινδάλματα τους.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την επίσκεψή σας που δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους μας, στα παιδιά, στους γονείς, στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και στα μέλη της “Ελπίδας”», είπε η κα. Βαρδινογιάννη και βράβευσε τον Βαγγέλη Μα��ινάκη για την προσφορά του, αφού από την μέρα που ανέλαβε την διοίκηση των ερυθρόλευκων έχει γίνει αρωγός στο μεγάλο έργο της «Ελπίδας», θέτοντας το κοινωνικό έργο της ομάδας σε ανθρωπιστικό προσανατολισμό.

Εκτός από τα δώρα στα παιδιά, ο κ. Μαρινάκης πρόσφερε στον Σύλλογο, υπό τη μορφή δωρεάς, επιταγή για την ενίσχυση του μεγάλου έργου του Συλλόγου.

«Είμαστε εδώ να στηρίξουμε αυτή τη φιλότιμη, μεγάλη προσπάθεια για όλα τα παιδιά, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές χώρες. Είναι ένα λειτούργημα είναι κάτι το οποίο από την πρώτη στιγμή το στηρίξαμε και αυτό που έχει σημασία είναι ότι μετά από 24-25 χρόνια που έχει ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια η κυρία Βαρδινογιάννη με την ίδια δύναμη και κουράγιο θέλει να δώσει συνέχ��ια, να δώσει ελπίδα σε όλα αυτά τα παιδιά, που πραγματικά τη χρειάζονται», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μαρινάκης τοποθέτησε στον «τοίχο των αστεριών» το αστέρι με το όνομα της ομάδας, ενώ οι παίκτες και ο προπονητής των Ερυθρόλευκων ξεναγήθηκαν στους χώρους της ογκολογικής μονάδας για να δουν το σημαντικό έργο που γίνεται, αλλά και να ευχηθούν σε όλα τα παιδιά καλή ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι τους.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ του κε��τρικού δελτίου ειδήσεων του Star