Λίγες ώρες μετά την παρουσίασή του στο Λιμάνι, ο Βίτορ Περέιρα φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα των «ερυθρολεύκων» και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο αντικαταστάτης του Μίτσελ μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube, δεν έκρυψε ότι βλέπει διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά που θα φέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε: «Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική! Πολύ καλή! Διαπίστωσα ότι υπάρχει διάθεση και όρεξη για αφομοίωση των ιδεών που προσπαθούμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στους παίκτες. Σήμερα (σ.σ.: χθες) κάναμε την αρχή για να περάσουμε αυτές τις νέες ιδέες και αρχές που θέλουμε να έχει το παιχνίδι μας στον αγωνιστικ�� χώρο. Και θα συνεχίσουμε».

Στη συνέχεια είπε: «Ήρθα για να φτιάξω μία δική μου ομάδα. Μία ομάδα που θα έχει ένα δικό της χαρακτήρα. Που θα πιέζει στην επίθεση και θα έχει κατοχή της μπάλας. Που θα δυσκολεύει τον αντίπαλο στο να οργανωθεί και ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου να αφομοιώσουν σύντομα τις καινούριες μου οδηγίες. Βεβαίως είμαστε εδώ για να δουλέψουμε, προκειμένου να κερδίσουμε τίτλους και να αυξήσουμε τις επιτυχίες μας».

Στο τέλος ανέφερε «Γνωρίζω καλά τους φιλάθλους μας, ξέρω ότι έχουν μεγάλη δύναμη. Ακόμη και όταν βρισκόμουν στην πατρίδα μου είχα δει πόσο βοηθούν την ομάδα που αγαπούν και πόση ώθηση δίνουν στους παίκτες για να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες. Τι φανταστική ατμόσφαιρα δημιουργούν! Ελπίζω να συν��χίσουν να πιστεύουν σε εμάς και στα σπουδαία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν, όπως κάνουν πάντα»!