Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του προέδρου της, Ιάκωβου Αγγελίδη, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς. Η δίωξη αφορά δηλώσεις που έκανε ο κ. Αγγελίδης την περασμένη Δευτέρα, στρεφόμενος κατά της διοίκησης της ΕΠΟ και της ηγεσίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αλλά και της αθλητικής δικαιοσύνης.

Αναλυτική δήλωση του Αγγελίδη:
«Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση είναι δεδομένο ότι ενοχλεί. Η αντίδραση ενός συστήματος που κατηγορείται επίσημα πια από τις δικαστικές αρχές είναι ανελέητη. Πρέπει να γνωρίζουν και οι ‘Έλληνες διαιτητές πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την εξαφάνιση όσων παρείχαν εξυπηρετήσεις σε σκιώδη αφεντικά, όταν με το καλό σύντομα αποκαλυφθούν τα ονόματα των κατηγορουμένων.

Πρέπει να ξέρουν στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ ότι η σιωπή μας είναι συνειδητή και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη αδυναμίας, αλλά δύναμης. Ούτε φαντάζονται σε λίγο καιρό πόσο άτακτα θα χρειαστεί να υπαναχωρήσουν.

Θα πρέπει να γνωρίζει η αθλητική δικαιοσύνη πως θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες της στην ύποπτα καθυστερημένη αντίδρασή της.

Θα πρέπει να ��νωρίζει όποιος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην δυναμική και την ενότητα του ΠΑΟΚ, πως από τον ιδιοκτήτη ως τον τελευταίο οπαδό, ο στόχος μας είναι ένας: ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό και τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σ’ αυτό».