Κάθε λόγο για να χαμογελά έχει ο Λιούις Χάμιλτον, αφού όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, αναδείχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, για το 2014.

λ2.JPG
(Η αγκαλιά της Νικόλ Σέρζινγκερ στον Χάμιλτον)

Ο Βρετανός πιλότος μετά την κατάκτηση του τίτλου, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: «Είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου και το οφείλω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου. Το 2008 ήταν κάτι ξεχωριστό, αλλά αυτό που νιώθω τώρα το ξεπερνά. Είναι ��,τι καλύτερο έχω νιώσει. Δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Έκαναν τη διαφορά. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου. Σας αγαπώ. Και φυσικά ευχαριστώ την ομάδα μου. Έκανα πολύ καλή εκκίνηση, ίσως την καλύτερη που έχω κάνει ποτέ. Είχα διαφορετικές επιλογές μπαίνοντας στον αγώνα, σε περίπτωση που ήμουν πρώτος ή δεύτερος».

λ3.jpg
Νικόλ Σέρζινγκερ)

Βέβαια, η Νικόλ Σέρζινγκερ δεν μπορούσε να χάσει το φινάλε του Άμπου Ντάμπι και μάλιστα, ήταν τόσο χαρούμενη για την επιτυχία του αγαπημένου της, που τον φίλησε ενώ φορούσε ακόμα το κράνος.

λ4.JPG
(Μούσκεμα η Νικόλ Σέρζινγκερ)

Μετά το φιλί που πήρε από την καλή του, ανέβηκε στο βάθρο και με την σαμπάνια που άνοιξε έκανε μούσκεμα την εντυπωσιακή τραγουδίστρια.