«Πονοκέφαλος» στον ΠΑΟΚ ενόψει του Europa League: όπως διαπιστώθηκε, ο Ρόμπερτ Μακ υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός, ενώ αρκετοί συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Όπως ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος» μέσω των social media, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Σλοβάκος έδειξε ότι «υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην κατάφυση του δικεφάλου τένοντα στο αριστερό πόδι». Ως αποτέλεσμα, ο Μακ δεν θα παίξει στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αν αρχίσει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα, ούτε και στο ματς με την Ντιναμό Μινσκ για το Europa League.

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς κι έκανε θεραπεία, ο Εγιάλ Γκολάσα έβγαλε τα ράμματα από το δάκτυλο του ποδιού του και ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Εργκούς Κάτσε συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Στο γυμναστήριο για αποθεραπεία έμειναν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Παναγιώτης Γλύκος, ο Ράζβαν Ρατς δεν αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που υπεβλήθη σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής Νέων, έχει υποστεί ρήξη έξω θυροειδούς συνδέσμου.