Κατηγορηματικός σε ότι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο Μίτσελ μιλώντας στη NOVA.

O προπονητής των «ερυθρολελυκων» ξεκαθάρισε ότι στόχος όλων στον Ολυμπιακό είναι τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του χρόνου να μην χαθεί άλλος βαθμός.

«Από σήμερα έως και τη διακοπή των Χριστουγέννων, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για νέο λάθος. Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε να παίξουμε απέναντί του Και δεν έχουμε σκοπό να χάσουμε κανένα βαθμό από εδώ και πέρα. Είναι πολύ ωραίο που βγάζουμε φωτογραφίες για το
Champions League. Όμως θέλουμε να είμαστε και στις φωτογραφίες των πρωταθλητών στο τέλος της χρονιάς».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι οι παίκτες του Πειραιά θα πρέπει να έχουν στην Super League εμφανίσεις αντίστοιχες με εκείνες του Champions League.

«Πραγματικά για αυτό δουλεύω και αυτός είναι ο σκοπός μου. Να έχει η ομάδα την ίδια εικόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην Ελλάδα. Για εμένα ο αγώνας με τον Πανθρακικό έχει ακριβώς την ίδια αξία με την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας, οι οποίοι μετά από τα τελευταία παιχνίδια έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι πρέπει να προσπαθούν περισσότερο στο πρωτάθλημα».