Η πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε την προσεχή Πέμπτη (23/10) τέσσερις ΠΑΕ σε απολογία, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος θα απολογηθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς με Εργοτέλη, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα, και ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Επίσης, θα απολογηθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανιωνίου, Βαγγέλης Φιλιππής, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 23/10/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 7η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός- ΠΑΕ ΟΦΗ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ε.Φιλιππή (προπονητή τερμ/κων): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Ε.Φιλιππή στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος -ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».