​Μια ημέρα μετά το σοβαρό ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος, όπως σας έχουμε ή��η γράψει στο star.gr, τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό Grand Prix της Ιαπωνίας, η Marussia τοποθετήθηκε για την περιορισμένη πληροφόρηση που υπάρχει για την υγεία του Γάλλου πιλότου και ζητά υπομονή και κατανόηση.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «μετά το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί στο χθεσινό Grand Prix της Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα, η Marussia θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την τεράστια συμπαράσταση που εκφράζει απέναντι στον πιλότο και την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σχετικά με την πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Ζιλ, θα σεβαστούμε την επιθυμία της οικογένειάς του. Μαζί με την υγεία του αποτελούν τις προτεραιότητές μας. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε για την υπομονή και την κατανόησή σας σχετικά με ν��ότερα για την κατάστασή του. Αυτά θα υπάρξουν σε συνεννόηση με το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, όταν κρίνουν εκείνοι πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Εκπρόσωποι της Marussia και της Ferrari θα παραμείνουν στο νοσοκομείο, στο πλευρό του Ζιλ και της οικογένειάς του».

Από τη σύγκρουση, ο 25χρονος Γάλλος υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και όπως ανακοίνωσε άνθρωπος της FIA, η κατάστασή του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή».