Ο Μίτσελ σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης, στον πρώτο όμιλο του Champions League.

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει στο star.gr, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι δυο πολύ επικίνδυνες ομάδες, το γνωρίζαμε πως η κλήρωση αυτή έχει τέτοιους κινδύνους. Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση. Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα πέσουμε με δυνατές ομάδες. Υπήρχαν καλύτερες επιλογές, αλλά πάντα πρέπει να αγωνίζεσαι» είπε.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να συγκρίνει την φετινή με την περσινή κλήρωση λέγοντας: «Η φετινή είναι παρόμοια με την περσινή στα χαρτιά. Μπενφίκα και Παρί είναι δυο ομάδες που ήταν πολύ πιο δυνατές από εμάς, όμως πιο μεγάλη είναι η χαρά μας. Μου αρέσει ο όμιλος. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά. Φαβορί σίγουρα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γιουβέντους, όμως αισθάνομαι πως μπορούμε να παλέψουμε καλά».

Ο Μίτσελ μίλησε και για τους στόχους του Ολυμπιακού προσθέτοντας: «Αυτό που ελπίζουμε και περιμένουμε από την ομάδα είναι να έχει το ίδιο καλό επίπεδο σε όλα τα ματς που θα δώσουμε. Μπορώ να υποσχεθώ πως θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων διότι αυτή η ομάδα μπορεί να μεταμορφώνεται στην Ευρώπη».