Μπαράζ δημοσιευμάτων ήθελαν τις τελευταίες ώρες τον κεντρικό αμυντικό των ερυθρολεύκων, Κώστα Μανωλά να είναι στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα ή της Γιουβέντους, γεγονός που όμως διέψευσε κατηγορηματικά ο Ολυμπιακός. Ακολούθησε διάψευση και από τον μάνατζερ του παίκτη.

Τι κι αν τα Ιταλικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως ο Κώστας Μανωλάς συνοδεία μάνατζερ και εκπροσώπου της διοίκησης του Ολυμπιακού ήταν στην Ρώμη προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του σε κάποια από τις δύο Ιταλικές ομάδες; Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια, τονίζοντας πως ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα αντιμετώπισε με χιούμορ τις αναφορές του Τύπου της Ιταλίας, όπως και ο μάνατζερ του, που επίσης διέψευσε τις φήμες λίγο αργότερα μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ: «Λαμβάνω πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με ταξίδι του Μανωλά στη Ρώμη αλλά μπορώ να το διαψεύσω αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην Αθήνα και δεν ξέρουμε τίποτα για τα όσα γράφονται στην Ιταλία. Γίνεται πολλή κουβέντα για τον παίκτη, αλλά δεν ξέρουμε κάτι. Ο ίδιος απλά έχει εκφραστεί με πολύ θετικά σχόλια για την πόλη της Ρώμης. Τώρα κάνει διακοπές στην Ελλάδα και μπορώ να το επιβεβαιώσω» , τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Το ενδιαφέρον αρκετών σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Κώστα Μανωλά είναι δεδομένο, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνή στόπερ, τουλάχιστον όσον αφορά ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Ρόμα.