Το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις τον περασμένο Δεκέμβριο έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένειά του.

m2.jpg

Κι ενώ ο πιλότος της Formula 1 εδώ και 207 ημέρες προσπαθεί να συνέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό, η σύζυγός του Κορίνα αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση του ιδιωτικού τους τζετ, έναντι του ποσού των 18.9 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για ένα τζετ τύπου Falcon 2000EX, ικανό να μεταφέρει 8 επιβάτες ενώ μπορεί να πετάξει με ταχύτητα μέχρι και 920 χλμ/ώρα. Μάλιστα, το αεροσκάφος φέρει ακόμα τα αρχικά του Σούμι.

m3.JPG

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός δημοσίευμα της εφημερίδας Bild αναφέρει: «Οι λόγοι για την πώληση είναι προφανείς: κατά την ενεργό του δράση ως οδηγός της Φόρμουλα 1, ο Σούμι πετούσε περίπου 300 – 400 ώρες ετησίως ανά τον κόσμο. Ακόμη και στο διάλειμμα των τριώ�� χρόνων (2007-2009), χρησιμοποίησε το τζετ για πολλές οικογενειακές διακοπές με την Κορίνα και τα παιδιά τους, τον 15χρονο Μικ και την 17χρονη Τζίνα Μαρία. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος των Σουμάχερ άλλαξε».