​Στο χειρουργείο για την θεραπεία καρδιακού όγκου μπήκε ο Άνχελ Κορέα, ο 19χρονος επιθετικός ο οποίος στο τέλος του Μαΐου είχε υπογράψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», το πουλέν της ομάδας υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του καλοήθους όγκου στη Νέα Υόρκη, στο τέλος Ιουνίου, ενώ οι θεράποντες γιατροί δεν έκαναν κάποιο σχόλιο σχετικά με το μέλλον του.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που απειλεί τη ζωή του παίκτη και γι’ αυτό είναι αδύνατο να προσδιοριστεί πότε θα λάβει εξιτήριο», δήλωσαν πηγές από την ομάδα.

Ο 19χρονος είχε συμφωνήσει να μετακινηθεί από τη Σαν Λορέντζο στην Ατλέτικο έναντι 9 εκατομμυρίων και ίσως να μην του επιτραπεί να παίξει πάλι ποδόσφαιρο! Αρχικά, οι «ροχιμπλάνκος» είχαν ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής είχε πρόβλημα στην καρδιά για το οποίο είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε εγχείρηση, χωρίς όμως να το προσδιορίσουν, ενώ ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας είχε δηλώσει ότι ο Κορέα θα παίξει πάλι μπάλα μετά έξι μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αύγουστο ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και τότε η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου...