​Ο Λιονέλ Μέσι δεν έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό κατά τη διάρκεια του τελικού με τη Γερμανία στην Βραζιλία, δείχνοντας πολλές φορές να μην μπ��ρεί ούτε καν να τρέξει για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κρίσιμου αγώνα.

Ο λόγος; Ο σούπερ σταρ της Αργεντινής έκανε για μια ακόμα φορά εμετό κατά τη διάρκεια του τελικού, γεγονός που ανησυχεί τόσο τους θαυμαστές του, όσο και την ομάδα του.

Τον τελευταίο χρόνο ένα μυστήριο καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Μέσι. Του έχει συμβεί αρκετές φορές να κάνει εμετό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, τόσο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όσο και με τη φανέλα της Αργεντινής, όμως κανείς δεν γνωρίζει που οφείλεται αυτό.

Ο ίδιος προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι το έχει πάθει πολλές φορές, ενώ φήμες θέλουν να ταλαιπωρείται από λαβύρινθο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εικόνα που έδειξε στον χθεσινό τελικό με την Γερμανία σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην κλάση στην οποία ανήκει, ενώ το θέαμα που παρουσίασε απογοήτευσε τόσο τον ίδιο, όσο και τους οπαδούς της Αργεντινής.