Την ώρα που η σύζυγος του Μίκαλερ Σουμάχερ, Κορίνα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά από 6 μήνες, αισιοδοξώντας για την πορεία της υγείας του πιλότου, οι γαλλικές αρχές ξέμπλεκαν το «κουβάρι» της μυστήριας αρπαγής του ιατρικού φακέλου του πρωταθλητή της φόρμουλα 1.

Μια Ελβετική εταιρεία διακομιδής με ελικόπτερα που θα εξέταζε την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ για το αν θα μπορούσε να μεταφερθεί με αυτόν τον τρόπο από την Γκρενόμπλ στην Λωζάννη βρίσκεται σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Dauphine Libere πίσω από την αρπαγή των στοιχείων του ιατρικού φακέλου του «πιλότου».

elikoptero.jpg

Οι εισαγγελικές αρχές της χώρας εντόπισαν την διεύθυνση IP από την οποία εστάλη σε διάφορα Ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης τον email με τα ιατρικά στοιχεία του Σουμάχερ έναντι 50.000 ευρώ και πλέον αναζητούν το άτομο που κρύβεται πίσω από την κλοπή και προσπάθησε να επωφεληθεί οικονομικά από την υπόθεση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αρχικές υποψίες που είχαν πέσει στο πλήρωμα του ασθενοφόρου με το οποίο μεταφέρθηκε ο Σουμάχερ αναιρέθηκαν.

22361_3.jpg

Την ίδια ώρα, ο Σούμι εξακολουθεί για έβδομο μήνα να παλεύει για την υγεία του με τους γιατρούς να ελπίζουν πως ο πρωταθλητής της φόρμουλα 1 δεν θα μείνει παράλυτος και την γυναίκα του Κορίνα να χαμογελά ξανά.

korina.jpg

«Πάμε μπροστά. Αργά βέβαια, αλλά τουλάχιστον πάμε μπροστά» δήλωσε η επί 18 χρόνια σύζυγος του σε Γερμανικό περιοδικό. Η Κορίνα, όπως αναλυτικά γράψαμε χθες στο star.gr, φορώντας τζιν και μία απλή καλοκαιρινή μπλούζα εμφανίστηκε το Σάββατο στο ράντσο στην Givrins της Ελβετίας. Εκεί γέλασε, αστειεύτηκε και μοίρασε σοκολάτες σε όλους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ