Το δράμα του Νεϊμάρ συγκλονίζει την Βραζιλία. Όπως σας αναφέραμε στο star.gr, o κορυφαίος ποδοσφαιριστής υπέστη κάταγμα στον 3ο οσφυϊκό σπόνδυλο στον προημιτελικό της Βραζιλίας με την Κολομβία, ύστερα από ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Ο ίδιος βρίσκεται στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου νοσηλεύεται και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους.

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν έχω λέξεις στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την συμπαράστασή τους και τα μηνύματά τους. Το όνειρο για μένα δεν έχει τελειώσει. Για μένα προσωπικά διεκόπη, αλλά για την ομάδα συνεχίζεται», δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να εκπληρώσουν τον όνειρό μου και να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου. Αυτή την φορά δεν θα είμαστε απλά στον τελικό, αλλά θα κερδίσουμε το τρόπαιο. Να είστε όλοι κοντά στην ομάδα στον ημιτελικό με την Γερμανία».

Σκολάρι: Ο Νεϊμάρ φοβόταν ότι ο τραυματισμός του ήταν πολύ χειρότερος
Παράλληλα, ο προπονητής της Βραζιλίας, Σκολάρι δήλωσε πως ο Βραζιλιάνος παίκτης φοβόταν πως ο τραυματισμός του ήταν πολύ χειρότερος.

«Είπε: "Δεν νιώθω τα πόδια μου"» σύμφωνα με όσα είπε ο Σκολάρι στο Μάρκα, εξηγώντας τις λεπτομέρειες της συνομιλίας του Νεϊμάρ με τον Μαρτσέλο στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Μαρτσέλο φοβήθηκε και κάλεσε το γιατρό. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του τραυματισμένου Νεϊμάρ να μεταφέρεται με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, κλαίγοντας».


Και πρόσθεσε: «Ο Νεϊμάρ ήταν το ατού μας, διότι πρόκειται για έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μια κα��άσταση, που χάσαμε κάτι που δε θέλαμε να χάσουμε, ειδικά στον ημιτελικό και τον τελικό».