Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, την αγάπη που έχει νιώσει από τον κόσμο, αλλά και για την οικογένειά του μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Αρχικά, ρωτήθηκε για το αν είχε σκεφτεί πως το ματς με την Κόστα Ρίκα θα ήταν το τελευταίο του με το εθνόσημο είπε: «Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν σκεφτόμουν πως είναι το τελευταίο ματς. Ούτε με την Ακτή το είχα στο μυαλό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για τέτοιες στιγμές».

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει πάρει αγάπη από τον κόσμο που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο γήπεδα. Ο ίδιος όμως πως νιώθει γι’ αυτό;

«Έχω νοιώσει πολλή αγάπη απ' όλους. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Όταν βλέπεις βίντεο με πανηγυρισμούς του κόσμου στο γκολ του Σωκράτη, αισθάνεσαι αυτό το… γαμώτο γιατί δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε. Όταν βλέπω τη συμπεριφορά του κόσμου, σκέφτομαι πως έπρεπε να κάνουμε το παραπάνω. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι ο αθλητισμός. Θα μπορ��ύσαμε να είχαμε αποκλειστεί πιο πριν και να μην γινόταν αυτή η συζήτηση. Ήταν μια ευκαιρία ζωής. Το παλέψαμε, δώσαμε τα πάντα κι εν τέλει πέσαμε με το κεφάλι ψηλά».

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά του και πως αντέδρασαν όταν κατάλαβαν ότι η Εθνική μας αποκλείστηκε: «Τα παιδιά στενοχωρήθηκαν πολύ που αποκλειστήκαμε και μου τα... έχωσαν, διότι τους είχα πει πως θα έρχονταν στη Βραζιλία αν περνούσαμε στους «8».

Στο τέλος μίλησε για τον… μπαμπά Καραγκούνη τονίζοντας: «Η αλήθεια είναι πως τους έχω παραμελήσει και πρέπει να είμαι λίγο δίπλα τους, διότι όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν εύκολο να είμαι κοντά τους. Τους έχω λείψει και ήρθε η κατάλληλη ώρα να είμαι κι εγώ μπαμπάς. Με έχουν ��νάγκη πραγματικά…»