Η Εθνική μας ομάδα επέστρεψε στη Ελλάδα και ο Βασίλης Τοροσίδης θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που στήριξαν τους διεθνείς μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που σταθήκατε δίπλα μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι του Μουντιάλ στην Βραζιλία», είπε και αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Φερνάντο Σάντος και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Διαβάστε το μήνυμα που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που σταθήκατε δίπλα μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι του Μουντιάλ στην Βραζιλία.

Μπορεί να έμεινε μια μικρή δόση πικρίας στο τέλος για τον αποκλεισμό μας στα πέναλτι, αλλά πετύχα��ε τον αρχικό μας στόχο, την πρόκριση από τον όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής μας ομάδας.

Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίχτες μου, γιατί έδωσαν ΟΛΑ όσα είχαν, σωματικά και πνευματικά!

Νιώθουμε χαρά, όχι τόσο για την επιτυχία μας, αλλά γιατί καταφέραμε με την πρόκριση μας να δώσουμε χαμόγελα ΣΕ ΕΣΑΣ και να σας κάνουμε για κάποιες νύχτες να σκεφτείτε ότι όλα είναι δυνατά, αν δεν τα παρατάς και αν δεν δέχεσαι την μοίρα που σου επιβάλλουν οι πιθανότητες.


Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς μας, τον Κύριο Φερνάντο Σάντος, για την δουλειά του και την πίστη του σε εμάς τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Του εύχομαι καλή τύχη σε ότι και αν κάνει από εδώ και πέρα, την επιτυχία του την θεωρώ δεδομένη, γιατί όποιος δουλεύει είναι "καταδικασμένος" να επιτυγχάνει.
Obrigado coach!


Τέλος, με μεγάλη λύπη θέλω να αποχαιρετήσω από την Εθνική Ομάδα τον Αρχηγό μας, την ψυχή μας και έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες παίχτες όλων των εποχών, τον Γιώργο Καραγκούνη! Η Εθνική Ελλάδας πλέον είναι συνώνυμο του ονόματος του και τον ευχαριστώ για όλες τις επιτυχίες που μας πρόσφερε!
Καλή τύχη Τυπάρα!!!»

τοροσιδης.jpg