«Πονοκέφαλο» προκαλεί η απουσία του Φερνάντο Σάντος από το αεροπλάνο με το οποίο επ��στρεψε στην Ελλάδα η Εθνική: ο ίδιος λέει ότι ήταν απόφαση της ΕΠΟ να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι… εκείνος το επέλεξε!

Το ότι ο τεχνικός, ο οποίος πλέον δεν θα είναι στη γαλανόλευκη αγαπημένη, δεν επέστρεψε με την ομάδα δεν είναι κάτι πρωτοφανές: το ίδιο είχε κάνει και ο Ότο Ρεχάγκελ μετά το Μουντιάλ στη Νότια Αφρική.

«Ήθελα να γυρίσω με τους παίκτες αλλά το εισιτήριο το έκλεισε η ΕΠΟ. Με ενημέρωσαν πως υπήρχαν συγκεκριμένα εισιτήρια για μένα. Εγώ ήθελα να μείνω με την ομάδα, αλλά είχαν κλειστεί ήδη τα εισιτήρια και έπρεπε να φύγω νωρίτερα», δήλωσε ο προπονητής στην δημόσια τηλεόραση, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr.

Την δική του εκδοχή για το θέμα έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, κατά την άφιξη της Εθνικής: «ήταν δική του επιλογή. Το ίδιο είχε συμβεί και μετά το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, είχε κλείσει δηλαδή εισιτήρια. Εγώ το πληροφορήθηκα μόνο όταν τον είδα να αποχαιρετά τους παίκτες στα αποδυτήρια. Θα ήταν ευπρόσδεκτος αν άλλαζε γνώμη και ήταν σήμερα μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε στο βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του Σάντος μετά το Μουντιάλ